Hvorfor landingsside?

En landingsside er en nettside som brukeren lander på. Formålet med en egen landingsside er ofte å øke konverteringene fra organiske søk eller betalte annonser til registreringer, salg eller henvendelser. Mens de vanlige hjemmesidene kan inneholde mye bakgrunnsinformasjon, bilder og detaljer, vil gjerne en landingsside holdes kortere og enklere. Poenget er å oppnå en ønsket handling, å fokusere brukeren mot det budskapet du selger.

Vår tjeneste her på LettLanding er laget nettopp for slike formål. Du kan opprette en enkelt side på minuttet, fylle på med produktinfo om ditt nye seminar/produkt og motta registreringer straks på e-post eller i databasen hos oss.


Content IS king

Hvor du ser på de beste landingssidene, så har de nærmest ingen navigasjon eller lenker. De har et bilde, kontaktskjema, noen egenskaper og litt kort info. Dette er nærmest standardkonfigurasjonen hos oss. Vi har strippet vekk alt unødvendig, slik at det er rom for å tilpasse siden og dermed tatt det litt ekstemt - men du kan starte med innholdet og komme i gang med en kampanje straks.


Hvorfor ikke bare bruke WordPress?

WordPress er en genial oppfinnelse og vi bruker det her også. Det finnes hundretusen plugins og det kommer nyheter hver eneste dag. Men selv om du er dreven, så må du oppdatere WordPress og alle plugins konstant. Du må installere riktige plugins for å få riktig indeksering. Innimellom krasjer det pga leverandør eller feil i en plugin. Kanskje blir du hacket og må starte på nytt.

Selve prosessen med perfekt oppsett av WordPress tar noe tid hver gang (opprette webhotell, opprette wordpress, installere plugins) og koden blir som regel nokså overfylt med diverse javascript, css-filer og mye annet innhold som ender opp med å bruke mye ressurser og bare bli tregt når du har "alt" på plass. Mange bryr seg nok ikke om hvordan koden blir seende ut, men for oss er det poeng med så ryddig kode som mulig, samt at hastigheten er god.

En annen grunn til at vi liker denne metoden bedre, er at vi har ferdiglagde plugins for formålet. Med WordPress kan du lage alt mulig, derfor er koden åpen i mange retninger og kan kobles på mye. Hos oss er det fokus på å få frem presentasjon av ditt produkt/hjemmeside.

17.10.2018

Hvorfor landingsside?

Formålet med en egen landingsside er ofte å øke konverteringene fra organiske søk eller betalte annonser til registreringer, salg eller henvendelser. Da bør de være enkle og oversiktlige.

Velkommen til LettLanding!

Oppprette landingssider skal være enkelt og gøy. Vi håper å kunne bidra til dette gjennom vår lansering i dag. Vi er meget åpne for tilbakemeldinger.