Funksjoner

Enkelthet satt i system

Med vårt system blir det teksten din som kommer i fokus, uten å konkurrere med masse grafikk. Du oppretter en landingsside eller nettsted på minuttet, uten å måtte kode eller gjøre avanserte ting. Fra admin-området kan du bytte ut bilder, produktegenskaper og all tekst uten teknisk kompetanse. Kan du i tillegg litt html, så kan du gjøre nærmest ubegrenset med tilpassing i vårt malsystem.


Landing på 1-2-3

Det opprettes automatisk en standard landingside, ferdig satt opp med skjema, klar for bruk. Alt du trenger gjøre, er å endre bilde og justere tekstene.

Funksjonslister

Dette er lister med de beste egenskapene med produktet du selger. Opprett så mange ulike lister du vil og rediger de langt enklere enn i Word-editoren.

Google og Facebook

Vi har lagt inn støtte for Google Tag Manager og Facebook pixel. Dermed kan du spore dine kampanjer raskt og enkelt med ID.

Kontaktskjema

Du velger om kontaktskjema kun skal sendes til deg på e-post eller også lagres online. Legg til så mange felt og skjemaer du ønsker - og knytt de til en banner.

Font Awesome

Programmet støtter Font Awesome og du kan velge mellom flere tusen gratis ikoner - Disse kan du bruke slik som her til venstre i overskriften.

Gratis SSL-sertifikat

Alle nettstedene blir lagt inn med gratis SSL-sertifikat fra Lets Encrypt. Pek ditt domene til oss og du vil ha en fungerende hjemmeside på minutter.

Din hjemmeside!

Løsningen kan fungere utmerket som deres egen hjemmeside. Den vil bli langt raskere enn WordPress og du trenger ikke tenke på backup.

Call-to-action

Opprett så mange call-to-action som du vil. Ved å bruke hurtigkoden, så vil din banner bli lenket til hvilket skjema eller side du vil uten å måtte knote.

Alltid oppdatert

Vi legger til nye funksjoner hver dag - i tråd med ønsker fra våre kunder. Bli med å påvirke til å lage tjenesten enda bedre!

Test gratis i 14 dager!

Opprett og få tilgang til ditt nye nettsted med en gang!


Hva skiller systemet deres fra WordPress?

Du ligger på en løsning i skyen på server her i Norge og du trenger ikke tenke på installasjon, hosting, sertifikater og plugins. Bare bestill tjenesten hos oss og du kan straks legge inn bilder og tekst. Vi bidrar med gratis hjelp i starten for alle.


Teknisk informasjon

Les mer om oppsett og systemet her